keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Cheekin salaisuus paljastui: Levystä kirjoitettu yhden tähden arvostelu!

 
Kun Cheek lähetti medialle viime perjantaina kutsun mahtipontiseen tiedotustilaisuuteen, kaikki arvasivat jotain ennenkuulumatonta olevan tulossa. Somessa räppärin tulevaa ilmoitusta spekuloitiin ahkerasti ja Ilta-Sanomat järjesti aiheesta jopa kyselyn. Esiin putkahti ehdotuksia aina kansainvälisestä urasta Olympiastadionilla järjestettävään konserttiin.

Kukaan ei kuitenkaan päässyt lähellekään totuutta, vaan Cheek onnistui pitämään salaisuutensa loppuun asti. Eilen se sitten viimein selvisi. Joku toimittajanplanttu on mennyt kirjoittamaan koko kansan rakastaman Vain elämää -tähden albumista negatiivisen arvostelun!

Luonnollisesti Cheekilla oli muutakin tiedotettavaa, olihan aikaa tilaisuuteen varattu kokonaista kaksi tuntia. Räppäri teki nimittäin selväksi, että tällainen kritiikin kirjoittelu ei kerta kaikkiaan käy päinsä. Ja jotta viesti menisi kaikille perille kerralla, oli paikalle kutsuttu koko Suomen media.

Mikäli arvostelun kirjoittaneen toimittajan ymmärtämättömyys sattuu olemaan ammattikunnassa pahemminkin levinnyt mätäpaise, varoittavasta tapauksesta oli tehty ihan käytännön esimerkki. Kyseistä toimittajaa oli nimittäin kielletty saapumasta Cheekin ökykekkereihin.

Median edustajat ryhtyivät hädissään miettimään, mitä on tullut Cheekista kirjoiteltua. He näkivät Kämpin Peilisalin ja räppärin täydellisen hammasrivistön kimalluksen lipuvan filminauhana ohi. Alkupaniikin jälkeen mielen valtasi kuitenkin syvä kiitollisuus. Me olemme täällä, joten mikäli jotain negatiivista on tullut näppäiltyä, Cheek on antanut anteeksi ja on yhä meidän kaveri.

Matkalla takaisin työpaikoilleen toimittajat miettivät kuumeisesti, minkälaisen jutun tiedotustilaisuudesta tekisi. Varminta olisi olla  kirjoittamatta ollenkaan, mutta pomo vaatisi aivan varmasti jotain vastiketta työajan käyttämisestä kaverin kanssa jutusteluun. Itse aiheesta kirjoittaminen ei kävisi päinsä, koska juttuun olisi pakko linkittää urpokollegan tekemä levyarvostelu, ja herjaavan tiedon levittäminenhän on rikos. Niinpä suurin osa tyytyi tekemään muodon vuoksi jutun jostain elokuussa järjestettävästä keikasta.

1 kommentti: